Kinderfeestjes

Kinderfeestje? Boek dan eens mozaïekkunstenaar Krid Groot: De Magie van Mozaïek. In ca. 1,5 uur gaan we met de kinderen aan de slag om hun eigen mozaïektegel te maken.

Magie van Mozaïeken

Ansichtkaarten

De mooiste werken van Krid Groot zijn nu vereeuwigd als ansichtkaart! Vier verschillende kaarten beschikbaar voor € 5,-. Gratis verzonden of te koop bij verschillende verkooppunten.

Ansichtkaarten

Koemarkt tot Kunstmarkt 2014

Op 30 augustus 2014 zijn wij van 10.00 tot 17.00 weer van de partij op de Koemarkt tot Kunstmarkt in Purmerend. Op deze markt tonen we demonstraties en de nieuwste werken.

Koemarkt tot Kunstmarkt 2014

 

Over Mozaieken.org

Dirk "Krid" Groot
Dirk "Krid" Groot

Deze website presenteert werken en ontwikkelingen van Atelier Krid. Atelier Krid wordt gevormd door Dirk Groot.

De Purmerender Dirk Groot (Edam, 1961) oftewel Krid richt zich sinds 2009 op het maken van mozaieken. Hiervoor gebruikt hij voornamelijk nieuwe wandtegels van 15x15cm, die hij met voorkeur verwerkt op een houten ondergrond. Het werk is grotendeels een reflectie op zijn leven, zie bijv. It's my brain e/o Mijn diagnose. Na een periode waarin hij inspiratie zocht in het werk van anderen, zoals lp-hoezen en de tekeningen van Peter de Smet (bekend van o.a. stripblad Pep) en Herman Brood, maakt hij tegenwoordig veelal eigen ontwerpen en werken in opdracht, zowel twee- als driedimensionaal.

Vaste patronen heeft Krid inmiddels los gelaten en naast de wandtegels en hout gebruikt hij nu ook andere materialen om zijn werk diepgang te geven. Een mooi voorbeeld hiervan is zijn stoel met Hollands decor. Perfectie in zijn werk is geen doelstelling, wat voor Krid belangrijk is, zijn kwaliteit en schoonheid.

Mozaieken.org wordt gesponsord door Dynamic Presentations in ontwikkeling, hosting, technisch onderhoud en beheer.

Atelier Krid, voor mozaïeken

Op deze blog wil ik iedereen op de hoogte houden van waar ik mee bezig ben, met welke mozaïeken of waar ik bijv. exposeer. Heeft u vragen, stel ze gerust! Veel plezier op mijn blog: atelier krid.

Populaire onderwerpen zijn:

Social Media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects:

twitter icon@atelierkrid
facebook iconOp Facebook: Dirk Krid Groot e/o mozaieken.org
rss iconRSS-feed nieuwsberichten

Agenda

  • 28-02-2014 t/m 31-08-2004
    Expositie Purmerends Museum
  • 15-06-2014
    Beemster Fortfair
  • 30-08-2014
    Koemarkt tot Kunstmarkt 2014