Kinderfeestje? Boek dan eens mozaïekkunstenaar Krid Groot: De Magie van Mozaïek.

Het nieuwe spandoek
Het nieuwe spandoek
11 kinderen zijn met veel plezier aan het werk
11 kinderen zijn met veel plezier aan het werk
Vis & Bloem
Vis & Bloem
Kring kids & 2 Poezen
Kring kids & 2 Poezen
Hond & Huis met bomen
Hond & Huis met bomen
konijn met wortel & Voetbal
konijn met wortel & Voetbal
Wig-wam & Letter van je naam
Wig-wam & Letter van je naam
Clown & Luchtbalon
Clown & Luchtbalon
Bloem & Vlinder
Bloem & Vlinder

De Magie van Mozaïeken is de werktitel die ik aan dit nieuwe project heb gegeven. Het geeft de reactie weer die ik tot op heden gehoord heb van ouders die verbaasd waren wat hun kind gemaakt had en er spreekt ook de verbazing uit van ouders omdat zelfs hun drukke kind 10 min. rustig aan tafel zat te werken. De Magie van Mozaïeken is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar laatst had ik ook een 3 jarige die met een beetje hulp een mooie bloem had gemaakt.

 • Hoe werkt De Magie van Mozaïeken? Ik kom 1 tot 1,5 uur bij u thuis U zorgt zelf voor een grote tafel of tafels (evt kan ik iets meenemen tegen een kleine vergoeding) In de ruimte waar we werken lopen geen huisdieren los (ivm splinters van de stukjes tegel) De kinderen werken zelfstandig met sturing op de achtergrond van mij Ze maken op een witte tegel (15x15 cm) een mozaïek (meerprijs voor gekleurde tegels € 0,50 p/st in plaats van witte) Ik neem enkele voorbeelden mee en verschillende bakken met voorgeknipte vormen tegel en de lijm Natuurlijk zal ik eigen creaties stimuleren Indien er geknipt moet worden, dan doe ik dat zelf! De tegels worden niet gevoegd Na afloop krijgt iedereen een mooie mozaïekkaart

 • Wat zijn de kosten? Het basis tarief is € 20,00 Per kind betaald u € 3,50 (minimaal 5 kinderen en maximaal 10 kinderen) Een km vergoeding van van € 2,00 per 10km (bijv. Beverwijk of Amsterdam west 35km x2 = € 14,00)

Heeft u interesse? Dan stuurt u een e-mail naar: krid61@hotmail.com

Atelier Krid, voor mozaïeken

Op deze blog wil ik iedereen op de hoogte houden van waar ik mee bezig ben, met welke mozaïeken of waar ik bijv. exposeer. Heeft u vragen, stel ze gerust! Veel plezier op mijn blog: atelier krid.

Populaire onderwerpen zijn:

Social Media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Namaste Projects:

twitter icon@atelierkrid
facebook iconOp Facebook: Dirk Krid Groot e/o mozaieken.org
rss iconRSS-feed nieuwsberichten

Agenda

 • 28-02-2014 t/m 31-08-2004
  Expositie Purmerends Museum
 • 15-06-2014
  Beemster Fortfair
 • 30-08-2014
  Koemarkt tot Kunstmarkt 2014